Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Lenovo IdeaPad Y500 Áttekintés

2013.05.20

 

 

 

Gyors Take:

A Lenovo IdeaPad Y500 egy megfizethető játék notebook kínál egész közüzemi és a teljesítmény. 

A Lenovo IdeaPad Y500

egy megfizethető játék notebook. A kifejezés tűnhet, mint egy oximoron, és mértékben is. Ára nagyjából a 1250 $ (at az egység felülvizsgálták) a notebook alig ismerteti, hogy milyen sok fogyasztó neveznék megfizethető. Még a játékok világában a Lenovo IdeaPad Y500 szól a költség-tudatos dolog.

 

Az alacsonyabb ár pont a felhasználók minden bizonnyal van, hogy néhány engedményt. A leginkább figyelemre méltó, hogy a gép középkategóriás NVIDIA GT 650 M grafikus kártya és a hiányzó Solid State Drive (SSD) tárolására.

Még mindig a notebook képes lejátszani a legtöbb játék a piacon, megbízható teljesítményt, és a karcsú design, kényelmes billentyűzet, és szemet gyönyörködtető kijelző, a Lenovo IdeaPad Y500 sikerül kínál számos hegyezi, hogy túlmutatnak a világ szerencsejáték.

Építeni és design

A Lenovo IdeaPad Y500 sport black szálcsiszolt fém burkolat, amely kiterjeszti az egész része a ház. A fém burkolat foglalkoztat vízszintes szerkezet, amely arra szolgál, hogy hangsúlyozzák a slants és görbék a ház "design. A sötét védő fém ellentétben szépen szemben a fényes vörös háttérvilágítású billentyűzet. A heves és élénk design vágott a játék notebook, és a Lenovo megörökít egy ilyen fellebbezést a költség-barát Lenovo IdeaPad Y500. 


Mérés a 15.2 "x 10.2" x 1.4 "és a súlyozás alig több mint 6 £ a Lenovo Y500 valóban meglepő vékony egy játékgép, különösen olyan eszköz, amely magában foglalja a Scalable Link Interface (SLI). Ez nem könnyű, de a felhasználók is nehezen találnak sok játék notebook, hogy könnyebben hordozható, mint a Lenovo IdeaPad Y500. 

A fém keret is kínál szilárd szintű tartósság. Az alváz bizonyult végtag ellenálló teljesen ellenáll alkalmazott nyomás. A vitrinben is tesztelték is csak így kis nyomás nem volt érzékelhető hullámzó előforduló képernyőn. A Lenovo IdeaPad büszkélkedhet lenyűgöző hordozhatóság a tartósság, hogy a kopás, hogy az utazás jár.
 

Portok és szolgáltatások

A Lenovo IdeaPad Y500 széles választékát kínálja a port. A bal oldalon található a VGA port, Ethernet port, egy HDMI port, valamint két USB 3.0 port. A jobb oldalon található külön mikrofon és fejhallgató csatlakozók, és mindig USB 2.0 port.

   

 

Az egyetlen komoly probléma a kikötőkben a forgalomba a két USB port a bal oldalán a gép.A két portok zsúfolt így nehéz elérni mindkét oldalon egyszerre. Más, mint, hogy minden egymástól megfelelően és könnyen megközelíthető.

Az egyik legfontosabb jellemzője a Lenovo IdeaPad Y500 is a Ultrabay található, amely a jobb oldali futómű. A Ultrabay lehetővé teszi a felhasználók számára a notebook hozzáadásával számos különböző Lenovo alkatrészek a gépet. A notebook, amit tesztelt jött a második (SLI-kompatibilis) NVidia GT 650M GPU, de a felhasználók is tartalmaz HDD tálca, ventilátor, vagy optikai DVD-író.

Fontos megérteni, hogy csak ezek a Lenovo tartozékok kompatibilisek a Ultrabay, más GPU kártya, vagy nem fog megfelelően működni. Bár ez teszi a sokoldalú öböl meglehetősen korlátozott, a könnyű összetevők hozzáadása és eltávolítása az Ultrabay egy üdvözlendő kiegészítés. Megváltoztatása Ultrabay komponens viszonylag egyszerű is. A felhasználók egyszerűen kell, hogy állítsa le a készüléket, vegye ki az akkumulátort, feltárja az öböl, majd cserélje az Ultrabay komponens. Még mindig nem hihetetlenül könnyű, de ez egy nagyszerű alternatívája a kézi telepítése és eltávolítása alkatrészeket.
 

Kijelző és hangszórók

A Lenovo IdeaPad Y500 házak 15.6 "TFT színes Vibrant View csillogó kijelző, 1920 x 1080 felbontású. A kijelző kínál hihetetlenül tiszta képet egy 500:1 színkontraszt. A szöveg és a média nagy olvassa a gépen, és a játékokat teszteltük nézett szép a fényes kijelző. Az egyetlen hiányzó eleme a kijelző érintőképernyős képesség, ami jó lett volna a Windows 8 funkcionalitás, de végül ez nem nagy ügy figyelembe véve ez a játék elsősorban gép.

Lenovo Y500 képernyő Lenovo Y500 képernyő
Lenovo Y500 képernyő Lenovo Y500 képernyő

 

A kijelző is kínál rendkívül nagylelkű látószöget biztosít. A vízszintes tengelyen a kijelző jól tart elmúlt 100 fokos nem volt érzékelhető torzítás. A kijelző viteldíjak éppúgy a függőleges tengelyen a képeket még tiszta, éles még extrém szögekből. Az egyetlen probléma az, hogy a kijelző fényes felület gyakran okoz háttérképek, hogy fontolja meg a kijelzőn. Gondolatok meglehetősen korlátozottak, és bár csak egy kérdés a közvetlen fényt.

A Lenovo IdeaPad Y500 házak egy pár Realtek HD hangszórók a billentyűzet felett a jobb és bal oldalán az alváz. A hangszórók szilárd hangminőség és erős erősítő, amely könnyen betölthet egy egész szobát hanggal. A féktelen hangszórók párosítva jól a játék teszteltük, a basszus teli visszhangja még egy réteget a tapasztalat. Miközben természetesen erős, a Realtek hangszóró küzdenek, hogy elfog az árnyalatok finomabb felvételeket. Közben egy zenekari darab a készülék több torzulások hallatszik. A halk zümmögés nem volt túl sok elrettentő volt, de biztosan észrevehető. A felhasználók, akik tervezik a játék, ahol a környezeti zaj fontos, vagy szeretne egy jó minőségű élményt akar majd egy külső eszköz.

 

Billentyűzet és touchpad

A Lenovo IdeaPad Y500 kínál Chiclet stílusú billentyűzet teljes számbillentyűzettel. Az élénk piros háttérvilágítással ellátott billentyűzet egyértelműen előírja az esztétikai elvárható játék eszköz, hanem biztosítja a minőséget is. A négyzet gombok párolt tetején egy befelé ívelt kialakítás, hogy további súrlódás és a tapadás. Mindegyik kulcsnak tömör tömörítés ropogós tapintható visszajelzést, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy biztonságos legyen az egyes stroke, így a billentyűzet tökéletes gépelni. A villám gyors reagálás és egyenletes teljesítményt biztosítja, hogy a billentyűzet megfelel a magas igényeinek a játékosok is.Felhasználóknak, akik optimális teljesítményt érdemes választani egy high-end külső mechanikus billentyűzet, bár a beépített billentyűzetet kínál, több mint elegendő minőséget.

 

A Lenovo IdeaPad Y500 kínál nagyméretű touchpad található, közvetlenül alatta a szóköz a billentyűzet. A touchpad van felszerelve Synaptic illesztőprogramok és mentes a gombok.Ehelyett a pad kijelöli a bal és jobb alsó része a pad eljárni egérgomb, mint jelöli egy kis grafikai és enyhén lefelé ferde a pad. Míg a gombok hiánya zavaró lehet, a ferde a betét mellett a grafikai lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy tudja, hol a bal és a jobb klikk részeit a betét található.

A teljesítmény a pad üzemképesek olvasás legtöbb kattintást és swipes könnyen. Multi-gesztusok jól olvasni, de volt néhány olyan esetben, amikor a touchpad nem olvas be. Van egy kis súrlódás a pad, lehet, hogy a részletes funkciók (mint például a kiválasztása egy részét szöveg) egy kicsit nehéz, de a játék elsősorban notebook, a felhasználók valószínűleg egy külső egeret egyébként.

Forrás:

http://www.notebookreview.com